Violeta Enea, Ion Dafinoiu – Evaluarea psihologica. Manualul psihologului clinician

În stoc furnizor

Descriere

Descriere
Inainte de a primi tratament, orice client trebuie sa treaca printr-o etapa cruciala evaluarea psihologica. Pentru ca terapia sa fie eficienta si adecvata, este extrem de important ca evaluarea psihologica ce o preceda sa fie efectuata in baza unor ipoteze clinice, multimodal si corect. Volumul colectiv coordonat de Violeta Enea si Ion Dafinoiu este primul manual in limba romana care abordeaza procesul de evaluare psihologica intr-o maniera didactica, pornind de la principii de baza si continuind cu metode de lucru, cazuri particulare si analiza diverselor cadre in care aceasta poate fi pusa in practica. Reunind cunoscuti specialisti din mari centre universitare din tara, Evaluarea psihologica se adreseaza in egala masura studentilor, psihologilor clinicieni si cercetatorilor.

Structura manualului si continutul sau se ridica la standardele internationale actuale in domeniu. Este un volum extrem de valoros! In consecinta, sint convins ca va deveni un reper bibliografic in psihologia din Romania, un model pentru lucrari viitoare, alte manuale romanesti reprezentative urmind sa apara in diversele domenii de specialitate ale psihologiei."

Caracteristici

Autor: Violeta Enea, Ion Dafinoiu
Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2018
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 672
ISBN: 9789734670055

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Violeta Enea, Ion Dafinoiu – Evaluarea psihologica. Manualul psihologului clinician”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *