Mirabela-Elena Baleanu, Andreea-Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu – Evaluarea Nationala 2020 la finalul clasei a II-a. 30 de teste dupa modelul M.E.N. pentru probele de scris, citit si matematica

În stoc furnizor

Descriere

Descriere
Avizat M.E.N.

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 2-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor generale si specifice la finalul anului scolar. Proba consta in administrarea a trei teste vizand evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competentelor de producere a mesajelor scrise si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.

Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

Va dorim tuturor succes deplin!

Caracteristici

Autor: Mirabela-Elena Baleanu, Andreea-Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu
Editura: Praralela 45
Colectie: Evaluarea Nationala 2020
Anul aparitiei: 2.019
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 104
Format: 200×260
ISBN: 978-973-47-3057-5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mirabela-Elena Baleanu, Andreea-Elena Ene, Adrian-Petrica Grigore, Roxana Mammadov, Doina Nicolae, Ana-Cornelia Robu, Andreea-Florina Smeureanu – Evaluarea Nationala 2020 la finalul clasei a II-a. 30 de teste dupa modelul M.E.N. pentru probele de scris, citit si matematica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *