Mina-Maria Rusu – Evaluarea Nationala 2020 la finalul clasei a VI-a. Limba si comunicare

În stoc furnizor

Descriere

Descriere
Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 6-a care, la finalul anului scolar, vor sustine proba de „Limba si comunicare” din cadrul Evaluarii Nationale. Elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare, cartea cuprinde 35 de teste de evaluare transdisciplinara (25 teste Romana-Engleza si 10 teste Romana-Franceza) cu bareme de corectare si sugestii de rezolvare, dupa modelul Ministerului Educatiei Nationale. Probele de evaluare transdisciplinara sprijina elevul sa patrunda sensurile oricarui tip de text si sa dovedeasca intelegerea corecta a mesajului.

Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

Va dorim tuturor succes deplin!

Caracteristici

Autor: Mina-Maria Rusu
Editura: Praralela 45
Colectie: Evaluarea Nationala 2020
Anul aparitiei: 2.019
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 192
Format: 200×260
ISBN: 978-973-47-3054-4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mina-Maria Rusu – Evaluarea Nationala 2020 la finalul clasei a VI-a. Limba si comunicare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *