Mihaela Dobos – Evaluarea Nationala 2020. Clasa a VIII-a. Limba si literatura romana

În stoc furnizor

Descriere

Descriere
Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

GHIDUL COMPLET DE PREGATIRE A EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA pentru proba de limba si literatura romana este in concordanta cu programa scolara in vigoare si cu toate manualele aprobate de M.E.N.

Algoritmul de pregatire pentru examen include cinci etape: Invata definitia! -> Aplica in compuneri! ->Model de compunere -> Aplicatii -> Antreneaza-te pentru examen!

Un prim element de noutate, care face din aceasta lucrare un instrument extrem de util pentru elevi si profesori il reprezinta aplicatiile practice grupate in 30 de seturi de intrebari structurate, care faciliteaza antrenamentul concentrat pe:Literatura;
Fonetica, vocabular, acord;
Ortografie, punctuatie, forme corecte;
Morfologie si sintaxa.

Un alt element de noutate al ghidului este dat de Fisa de administrare a testului, asociata testelor de antrenament, cu functii multiple: ofera un feedback imediat celui care invata, dar si profesorilor si parintilor, permite autoevaluarea, monitorizeaza progresul individual si motiveaza elevul sa atinga, pas cu pas, nivelul maxim in pregatirea pentru examen.

Lucrarea cuprinde:Precizarile Centrului National de Evaluare si Examinare cu privire la structura subiectelor pentru Evaluarea Nationala
Notiuni teoretice, modele de compuneri, seturi specializate de intrebari structurate
80 de teste (dintre care 20 fara sugestii de rezolvare) realizate dupa modelul celor elaborate de M.E.N.

Caracteristici

Autor: Mihaela Dobos
Editura: Praralela 45
Colectie: Evaluarea Nationala 2020
Anul aparitiei: 2.019
Luna aparitiei: 9
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 312
Format: 200×260
ISBN: 978-973-47-3056-8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mihaela Dobos – Evaluarea Nationala 2020. Clasa a VIII-a. Limba si literatura romana”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *